Het Samenwerkingsverband >>
Voor ouders >>
Voor professionals
Onze scholen >>

Scholing

Het samenwerkingsverband stelt ieder jaar een professionaliseringsaanbod op voor alle medewerkers in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Noord-Kennemerland. Het aanbod bestaat uit interessante en direct toepasbare cursussen en trainingen op het gebied van passend onderwijs. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor een incompany-training op maat.

 

Het samenwerkingsverband biedt hiermee ondersteuning die bijdraagt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling van professionals en blijvende kwaliteitsverbetering in het onderwijs. Het doel is om het handelingsrepertoire te vergroten en de handelingsverlegenheid te verkleinen.


Doelgroep
Scholing wordt geboden aan:

  • Ondersteuningscoördinatoren;
  • Trajectbegeleiders;
  • Mentoren;
  • Docenten;
  • Managementteams;
  • Iedereen die geïnteresseerd is.

Meer informatie en inschrijven

In de brochure staat meer informatie over de trainingen (klik in het linkermenu op cursussen en trainingen schooljaar 2018-2019). U kunt zich via de aanmeldknoppen direct inschrijven. Het samenwerkingsverband verwerkt uw inschrijving en informeert uw directeur en/of bestuurder over uw aan/afwezigheid bij de training. 

 

De trainingsdata staan vermeld onder de beschrijving van de training. De trainingen zijn van 16.00 uur tot ongeveer 20.00 à 20.30 uur en er wordt gezorgd voor een broodjesmaaltijd. Wij verwachten dat u bij alle bijeenkomsten aanwezig bent als u zich aanmeldt voor een training. De trainingen vinden plaats op de Hertog Aalbrechtweg 5, Alkmaar.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan de trainingen en cursussen. Voor een aantal trainingen moet u wel literatuur aanschaffen.